Vlaggetje op je backpack

Een vlaggetje op je backpack is een leuke manier om te laten zien waar je vandaan komt of in welke landen je geweest bent. Canadezen hebben er vaak een grote vlag omdat ze duidelijk willen maken dat ze geen Amerikanen zijn.

Ben je geen Canadees dan is het hoe meer vlaggetjes hoe beter. Vlaggetjes van exotische landen zoals Bhutan of Saudi-Arabië geven niet alleen extra “credit” in bepaalde backpackers kringen maar zijn ook een echte gespreksopener.

De beste plek om goedkoop een voorraad vlaggetjes in te slaan is Khao San Road in Bangkok.

Deze vlaggetjes kan je goedkoop kopen in backpackers centra zoals in Kathmandu, Bangkok en Antigua. Ga je voorlopig nog niet op reis dan kan je ook in Amsterdam terecht bij verschillende souvenirs winkels.

vlaggetjes op backpack

Iets originelers dan een vlaggetje op je backpack

Wil je iets originelers dan vlaggetjes maar je backpack wel opleuken? Opties genoeg. Wat dacht je van een button van al je favoriete biertjes wereldwijd. Of koop een grote landkaart laat je moeder die op je backpack naaien en kleur hier de verschillende landen in waar je geweest bent. Je kunt ook sleutelhangers verzamelen zoals een mini Taj Mahal, Maya ruine of Hollywood sign en die aan je rugzak hangen.

Wil je jouw backpack vrolijker maken dan kan je natuurlijk ook helemaal los gaan met een lijmgeweer en glitters uit de hobbywinkel.

vlaggetjes op backpack