Packing cubes, ideaal om je backpack te organiseren.

Packing Cubes maken het inpakken van koffers, tassen en backpacks vele malen gemakkelijker. Niet telkens je rugzak overhoop halen als je iets nodig hebt maar gewoon pakken wat je nodig hebt zonder echt uit te pakken. Je backpack efficiënter inpakken waardoor er meer in past dan je dacht. Ondergoed, badpakken, en sokken allemaal bij elkaar.

Er zijn ook andere manieren om je rugzak te organiseren mij ervaren backpackers zweren bij Packing Cubes. Natuurlijk zijn er ook andere opties:

Plastic tasjes

Een bekende budget backpack-truc is het gebruik van plastic tasjes om je spullen in op te bergen en organiseren. De vieze was in een tas, ondergoed en sokken in een andere en alle kleine zooi zoals opladers ook in hun eigen tas. Hoewel het zeker goedkoop is, is het ook super irritant. Je wil niet die backpacker zijn waar iedereen een hekel omdat je de vroege bus moet halen en de hele dorm wakker maakt met krakkende zakjes.

Vacuüm zaken

Een andere optie om je tas in te ruimen zijn vacuüm zaken. Deze zijn wel iets goedkoper dan packing cubes maar gaan ook een stuk korter mee. Het is nou eenmaal lastig om geen gaatje te krijgen in dit materiaal. Bovendien is het niet makkelijk om iets uit een vacuüm zak te halen. Op een of andere manier zit wat nodig hebt net onderin. In de praktijk zijn deze zakken dan ook vooral handig om vuile was in te bewaren. Ga je op een lange reis door verschillende klimaatzones zijn vacuüm zaken wel handig. Je kunt er dan namelijk de dikkere kleding zoals een fleecetrui in stoppen die je niet constant nodig hebt.

vacuum zaken

Packing cubes

Packing cubes zijn geweldig omdat ze je reis makkelijker maken. In plaats van te veel tijd te besteden aan spullen zoeken en in en uitpakken kan je gewoon genieten van je backpack trip. Er zijn verschillende formaten de kleine gebruik je voor ondergoed en opladers en de grotere voor t-shirts. Door het handige doorschijngaas zie je direct wat er in je tasje zit. Mochten de cubes vies worden kunnen ze gewoon in wasmachines.

Packing cubes kopen
Packing cubes kopen

Packing Cubes kopen

De packing cubes van Eagle Creek zijn wel een beetje prijzig maar ze zijn een van de beste. Ze gaan zeker 10 jaar of langer mee. Als je het zo bekijkt is het maar een kleine investering. Gelukkig kan je veel kwaliteitsmerken packing cubes goedkoop online aanschaffen.

Bever – Groot aanbod van opbergsystemen

Bol.com – Verschillende merken opbergsytemen
Cool Blue – Kledinghoezen en packing cubes
Onze favoriet Eagle Creek Cubes – Travelbags